Markkinointinne tärkein osa-alue kerralla kuasiin

Näyttävä ja arvoa luova ulkoasu

Varmista uskottava ja edustava ensivaikutelma näyttävällä ulkoasulla. Suunnittelemme yrityksenne näköisen ja arvoa lisäävän ulkoasun sivustoa varten.

Timanttiset valokuvat sivustolle

Ei enää kuvapankkikuvia tai huonolaatuisia kuvia! Saatte yksilölliset ja laadukkaat valokuvat sivustollenne.

Laadukas ja suorituskykyinen toteutus

Toteutamme sivuston Webflowlla, joka on nykyaikainen ratkaisu visuaalisesti näyttävien ja suorituskykyisten kotisivujen toteutukseen ja ylläpitoon.

Teemme kotisivut, jotka tuovat tulosta

Lähes toimialasta riippumatta nykyään kaikella markkinoinnilla pyritään ohjaamaan vierailijoita kotisivuille tai ainakin jossakin vaiheessa asiakkaan polkua halutaan hänen vierailevan yrityksen kotisivuilla.

Kaikesta tästä huolimatta monesti kotisivut ovat kuitenkin yrityksen viestinnästä ja markkinoinnista täysin irrallaan, jonka vuoksi markkinointiin investoidut eurot tuottavat heikosti tulosta.

Yhdessä Peter Sebastianin kanssa toteutamme yrityksellenne kotisivut, jotka paitsi vakuuttavat vierailijan edustavalla ja arvokkaalla ulkoasulla ja valokuvilla myös toimivat ketteränä markkinoinnin ja myynnin työkaluna yrityksellenne.

Kotisivut ovat markkinoinnin tärkein työkalu. Piste.

Kotisivut toimivat yrityksenne kasvoina ja julkisivuna verkossa ja luovat ensivaikutelman yrityksestänne uusille potentiaalisille asiakkaille.

Valitse oman alansa huiput yrityksesi kumppaniksi

Kun oman alansa huiput yhdistävät voimansa on timanttinen lopputulos taattu.

Kasimir Kuusela

Kasimir Kuusela

Isä, aviomies ja yrittäjä. Kotisivujen tekijä lähes kymmenen vuoden ja yli sadan projektin kokemuksella. Rakennan yrityksellesi visuaalisesti näyttävät kotisivut, jotka tukevat yrityksenne liiketoiminnallisia tavotteita ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Peter Nuutinen

Peter Sebastian

Tuotan asiakkaille lisäarvoa heille yksilöityjen korkealaatuisten valokuvien avulla ja haluan tuoda kuvattavan esille parhaalla mahdollisella tavalla. Oli kyseessä henkilö, brändi, palvelu, tuote tai vaikka liiketila. Korkealaatuinen kuvamateriaali on investointi, joka tuo siihen sijoitetun summan takaisin moninkertaisesti.

KAikki mitä tarvitset asiakkaidesi vakuuttamiseen

Olemme paketoineet kaikki mitä tarvitset asiakkaidesi vakuuttamiseen yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, joka on tarvittaessa räätälöitävissä tarpeidenne mukaan.

Ulkoasun suunnittelu
Suunnittelemme ulkoasun, joka erottaa yrityksenne kilpailijoistanne, vakuuttaa ja konvertoi sivuston vierailijat liideiksi, tarjouspyynnöiksi ja asiakkaiksi.
Uniikkien sivujen määrä
Suunnittelemme yrityksenne visuaalisen ilmeen mukaisesti sivuston sivumallit. Yleisiä alasivuja ovat esimerkiksi yrityksen esittelysivu, palvelut-sivu ja yhteystiedot-sivu.
Etusivu + 3 alasivua
Rajattomasti sivuja
Visuaalisen ohjeiston suunnittelu
Suunnittelemme  uuden  visuaalisen ilmeen sivustoa varten tai sivusto voidaan suunnitella olemassa olevan visuaalisen ohjeistonne pohjalta.
Kotisivujen toteutus
Toteutamme suorituskykyiset, responsiiviset ja helposti päivitettävät kotisivut yrityksellenne avaimet käteen -palveluna.
Toteutus Webflowlla
Etusivu + 3 alasivua
Koulutus
Perehdytämme tiiminne Webflow perusteisiin, jotta osaatte halllita ja päivittää sivustoa itse.
Hakukoneoptimointi
Hakukoneoptimoinnilla parannamme sivuston orgaanista näkyvyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa.
Perustason SEO
Optimoimme sivujen sisällön rakenteen ja sivujen Title tag ja Meta-kuvaus kentät.
Edistyksellinen SEO
Perustason optimoinnin lisäksi jäsentelemme sivujen sisällön (Schema markup), optimoimme tekstit ja kuvat.
Verkkokauppa
Toteutamme suorituskykyiset ja räätälöidyt ratkaisut tuotteidenne tai palveluidenne verkkomyyntiin.
Ajanvaraus
Anna vierailijoiden varata aika palveluusi sivustollanne.
Integraatiot
Integroimme sivuston muihin käytössänne oleviin markkinoinnin ja myynnin työkaluihin.
Valokuvaus
Toteutamme suorituskykyiset, responsiiviset ja helposti päivitettävät kotisivut yrityksellenne avaimet käteen -palveluna.
Kuvien määrä
Kuvaamme sisältösuunnitelman mukaista kuvamateriaalia sivustoa varten. Kuvista valitaan sovittu määrä valokuvia, jotka käsitellään sivustolle sopivaksi.
Max 7 kuvaa
Tämä kattaa 2-3 laadukasta kuvaa etusivulle sekä 1-2 kuvaa per alasivu.
Laajempi valokuvaus
Henkilöstön kuvaus
Kuvaamme henkilöstönne studiossa tai yrityksenne tiloissa.
Max 5 henkilöä
Laajempi valokuvaus
Matkat
Etusivu + 3 alasivua
Kuvauspäivä Turun alueella
Muut alueet
Muu sisällöntuotanto
Tarvittaessa saatte kauttamme myös  tekstit ja muut sisällöt sivustolle.
Tekstit
Tuotamme laadukkaat ja hakukoneoptimoidut tekstit sivustoa varten.
90 € / tunti
Arvio 1-2 tuntia per sisältösivu.
Illustraatiot
Tuotamme sivustolle näyttävät ja yrityksenne näköiset illustraatiot tai muut graafiset sisällöt.
Animaatiot
Liikkuva kuva on tehokas tapa kuvata palvelua tai yleisesti tehdä sivustosta viihdyttävä käyttää.
Animaatiot
Liikkuva kuva on tehokas tapa kuvata palvelua tai yleisesti tehdä sivustosta viihdyttävä käyttää.
Tarjous
2990 €
Räätälöidyt ratkaisut
Pyydä tarjous

Kysymyksiä ja vastauksia

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä chatissa tai mailitse osoitteeseen hello@kuasi.fi mikäli et löydä vastausta kysymykseesi.

Kuinka kauan kotisivujen toteutus kestää?
Kotisivujen toteutukseen menevä aika riippuu täysin projektin laajuudesta. Varsinainen kotisivujen toteutus on usein projektin viimeinen vaihe, joka usein on loppujen lopuksi hyvin nopea vaihe. Nyrkkisääntönä voi sanoa, että aikaa kuluu puolesta päivästä kahteen päivään (0,5-2 päivää) per layout riippuen sivun monimutkaisuudesta. Esimerkiksi siis sivuston, jossa on monipuolinen ja laaja etusivu ja neljä yksinkertaisempaa alasivua toteutus onnistuu yhdessä työviikossa (5 päivää). Tärkeää on kuitenkin pitää mielessä, että kotisivuprojektiin liittyy paljon muutakin kuin varsinainen kotisivujen toteutus. Kotisivuille tarvitaan aineistoa ja ennen kuin kotisivuja voidaan alkaa toteuttaa tarvitaan visuaalinen ohjeisto ja suunnitelma sivuston leiskoista (sivumalleista). Kokonaisuudessaan useimmat kotisivuprojektit vievät 3-4 viikkoa, mutta luonnollisesti tähän vaikuttaa esimerkiksi se kuinka kauan aineistojen tuotannossa menee aikaa tai kuinka aktiivista on vuorovaikutus suunnitteluvaiheessa.
Pystynkö päivittämään sivustoa itse?
Kyllä! Webflow:n helppokäyttöisten sisällönhallintatyökalujen avulla päivität sivustoa ja lisäät sivustolle uusia sisältöjä silloin, kun haluat.
Pystynkö siirtämään sisällöt WordPressistä Webflow:hun?
Kyllä! Pystyt viemään haluamasi sisällöt, kuten blogi-artikkelit WordPressistä CSV tiedostoon, jonka taas pystyt ajamaan sisään Webflow CMS:ään. Tarvittaessa hoidamme siirron puolestasi.
Voinko tilata pelkän kehityksen ja hoitaa suunnittelun itse?
Totta kai! Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous pelkästä toteutuksesta tai laske kotisivujen hinta sivustollamme olevalla laskurilla.
Mitä kotisivujen toteutus vaatii minulta?
Tarvitsemme sinulta briiffin kotisivujen ulkoasun suunnittelu varten. Tämän tulee kattaa esimerkiksi ulkoasuun liittyvät toiveet sekä sivustoon liittyvät liiketoiminnalliset tavoitteet. Lähtökohtaisesti myös sisältöjen tuotanto on tilaajan vastuulla. Tarvittaessa hoidamme kotisivujen toteutuksen avaimet käteen palveluna, jolloin saatte myös tekstit sivustolle kauttamme.

Ota meihin yhteyttä

Täytä pyydetyt tiedot ja varaa maksuton suunnittelupalaveri asiantuntijamme kanssa
Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa
Kiitos
Oops! Something went wrong while submitting the form.