Shopify verkkokauppa

Räätälöidyn Shopify verkkokaupan toteutus

Räätälöidyn Shopify verkkokaupan suunnittelu ja toteutus Kaffet -kahvibrändille.
Aloita projekti klikkaamalla tästä
Saat tarjouksen ~1 minuutissa
No items found.

Lähtötilanne

Kaffet on suomalainen ekologisesti ja vastuullisesti kasvatettuihin ja valmistettuihin artesaanikahveihin erikoistunut yritys. Kaffet tarjoaa asiakkailleen eksoottisia ja laadukkaita kahveja yli kymmenestä maasta. Merkittävä osa yrityksen toimintaa on Kaffet -kuukausitilaus, joka vaatii verkkokaupalta perinteisten toiminnallisuuksien lisäksi toiminnot kuukausitilaajaksi rekisteröitymiseen sekä tilausten hallintaan.

WooCommerce verkkokauppa

Suunnittelimme verkkokaupan ensimmäisen version ulkoasun ja toteutimme verkkokaupan WooCommercella. Suoritimme verkkokaupalle hakukoneoptimointia ja verkkokauppa nousi tehokkaasti esille Googlen orgaanisissa hakutuloksissa.

WooCommerce verkkokauppa osoittautui ajan mittaa kuitenkin pienelle yritykselle haastavaksi ylläpitää rajallisten teknisten resurssien vuoksi. Tuotevalikoiman kasvaessa ja ominaisuuksien lisääntyessä alkoi verkkokaupan suorituskyky kärsiä, jonka vuoksi todettiin että on aika siirtyä avoimen lähdekoodin alustasta ja itse ylläpidetystä ratkaisusta vakaampaan ja suorituskykyisempään ympäristöön.

Migraatio WooCommercesta Shopify alustalle

Suunnittelimme verkkokaupalle uuden ilmeen ja suoritimme migraation, eli siirtymän WooCommerce verkkokaupasta Shopify ympäristöön. Tuotetiedot, kategoriat, asiakastiedot sekä kuukausitilaajat saatiin siirrettyä saumattomasti ja siirtymä hoitui ongelmitta. Verkkokauppaa varten toteutimme räätälöidyn Shopify teeman, jotta kaupalle suunniteltu ulkoasu pystyttiin viemään käytäntöön viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Alustan vaihdon seurauksena verkkokaupan suorituskyky on kasvanut merkittävästi, joka näkyy välittömästi kasvaneena verkkomyyntinä.

Projektin ajankohta

1/2021 - Jatkuu edelleen

Tutustu

https://kaffet.fi

No items found.

Mitä me teimme?

Verkkokaupan suunnittelu
Verkkokaupan toteutus
Sisällön migraatio WordPressistä
SEO

Käyttämämme työkalut

Figma
Shopify
Webflow
No items found.
Yhteistyö Kuasin kanssa on ollut erittäin sujuvaa! Toiveisiin ja ideoihin on reagoitu ketterästi, mutta on myös uskallettu haastaa ideoita parempien ratkaisujen löytämiseksi.