Yrityksesi näköinen "Linkki biossa" sivu

Ota sosiaalisesta mediasta täysi hyöty irti yrityksesi näköisellä "Linkki biossa" sivulla. Korosta tuoreimpia artikkeleitasi tai muita sisältöjä ja houkuttele uusia asiakkaita.

Miksi Linkki biossa -sivulla on väliä?

Instagramissa yksin on yli 23 miljoonaa julkaisua hashtagilla #linkinbio. Monille yrityksille puhumattakaan vaikuttajista sosiaalinen media on välttämätön ja oikein käytettynä äärimmäisen tehokas työkalu. Useimmat sosiaalisen median alustat kuitenkin mahdollistavat vain yhden linkin lisäyksen profiiliin, joka tekee uusien blogipostauksien tai muiden sisältöjen markkinoinnista hankalaa sillä joudut vaihtamaan linkin aina uuden julkaisun myötä vaikka edellinen julkaisu saisikin edelleen kiitettävästi orgaanista näkyvyyttä, jonka seurauksena uuteen postaukseen ohjaava linkki tekee hankitusta näkyvyydestä turhaa.

Tämän vuoksi markkinoilla onkin useita tämän ongelman ratkomiseen tarkoitettuja työkaluja, jotka mahdollistavat profiilin, eli bion linkin ohjaamisen sivulle, jossa on lisää navigointivaihtoehtoja esimerkiksi uusimpiin artikkeleihin tai muihin sivustoihin. Näiden ns. "valmisratkaisujen" kustomointimahdollisuudet ovat kuitenkin aika rajalliset, josta saimmekin inspiraation luoda oman #linkinbio-sivun Webflowlla ja teimme sivusta myös kloonattavan sivupohjan, jonka voit kopioida oman yrityksesi käyttöön ilmaiseksi. Voit lisätä sivupohjan kotisivuillesi ja yhdistää sen blogiisi tai muihin sisältöihinne, jolloin nämä päivittyvät automaattisesti #linkinbio-sivullenne. Ei enää manuaalista päivitystä!

Saat heti pääsyn aineistoon