Kotisivujen uudistus suunnitelmissa?

Onko suunnittelmissasi kotisivujen uudistus? Kotisivujen uudistus on monivaiheinen projekti, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista, vaikeaa tai aikaa vievää. Vastaan tässä kirjoituksissa yleisimpiin kotisivujen uudistukseen liittyviin kysymyksiin, joita olemme kuulleet asiakkailtamme.

Kasimir Kuusela

CEO & Founder

Onko suunnittelmissasi kotisivujen uudistus? Kotisivujen uudistus on monivaiheinen projekti, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista, vaikeaa tai aikaa vievää. Vastaan tässä kirjoituksissa yleisimpiin kotisivujen uudistukseen liittyviin kysymyksiin, joita olemme kuulleet asiakkailtamme.

Kuinka kauan kotisivujen uudistus kestää?

Kotisivujen uudistuksen kestoon vaikuttaa pitkälti sivuston laajuus sekä se tuleeko uudistetulle sivustolle uutta materiaalia verrattuna mahdolliseen aiempaan sivustoonne.

Tilanteessa, jossa sivuille toteutetaan uusi ulkoasu hyödyntäen lähes täysin nykyisiä materiaaleja tai materiaalien ollessa ainakin valmiina pystytään kotisivut toteuttamaan hyvinkin nopeasti - jopa alle viikossa.

Jos taas kotisivujen uudistuksen yhteydessä täytyy tuottaa uutta kuva-, video- tai tekstisisältöä vaikuttaa se projektin kestoon.

Kuinka paljon kotisivujen uudistus maksaa?

Jos harkitset sivujenne uudistusta, mietit varmasti paljonko kotisivujen uudistus maksaa. Kotisivujen hintaa kysyessäsi saat usein vastauksen "se riippuu monesta asiasta" joka johtuu vain ja ainoastaan siitä, että yrityksellä jolta kysyt ei ole itselläkään selkää hinnastoa vaan hinta heitetään asiakkaasta riippuen "hatusta", eli toisin sanoen sen mukaan paljonko tuntuu, että asiakas olisi valmis kotisivujen uudistuksesta maksamaan. Usein seuraava kysymys tässä tilanteessa onkin "millainen budjetti teillä on?".

Meillä on hyvin selkeä tapa hinnoitella kotisivuprojektit. Hinta määräytyy meiltä projektiin tarvittavien resurssien mukaan. Yksinkertaisimmillaan kotisivujen uudistus tarvitsee strategin vastaamaan projektin läpiviennistä, graafikon hoitamaan visuaalisen ilmeen ja layouttien suunnittelun sekä devaajan hoitamaan varsinainen sivuston toteutus.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä hinta-arvio.

Millä alustalla kotisivut kannattaa toteuttaa?

Nykyään on tarjolla useita järjestelmiä kotisivujen pystytykseen ja hallinnointiin ja saattaakin olla vaikea päättää millä järjestelmällä kotisivut kannattaa toteuttaa.

Toteutamme kotisivut Webflowlla. Webflow on selainpohjainen ja moderni ratkaisu visuaalisesti näyttävien ja suorituskykyisten kotisivujen toteutukseen ja ylläpitoon. Webflowlla toteutetut kotisivut ylläpidetään Amazon AWS pilvipalvelussa, johon luottavat monet tunnetut yritykset, kuten Netflix, Adobe ja Airbnb.

Lue lisää alustan valinnasta: Mikä on paras alusta kotisivuille?

Mitä kotisivujen uudistus vaatii asiakkaalta?

Kun kotisivut toteutetaan avaimet käteen palveluna ei kotisivujen uudistus vaadi asiakkaalta juuri muuta kuin toiveiden esittämisen sivuston sisällön, toiminnallisuuksien ja ulkoasun suhteen.

Suosittelemme kuitenkin aina, että kotisivuille saadaan ainakin jonkin verran asiakkaan omaa valokuvamateriaalia, mutta tarvittaessa sivusto voidaan tuottaa myös täysin käytössämme olevista valokuvakirjastoista löytyvillä kuvilla.

Kuinka varmistua, että kotisivujen uudistus kannattaa?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pätee hyvin kotisivujen uudistukseen. Mitä yksityiskohtaisemmin sivuston ulkoasu ja toiminnallisuudet määritellään ennen työn aloitusta sitä todennäköisemmin myös lopputulos palvelee yritystäsi.

Me tutustumme aina asiakkaamme liiketoimintaan, jotta voimme tarjota palvelua, joka oikeasti tukee liiketoiminnallisia tavoitteita. Emme mittaa kotisivujen uudistumisen onnistumista tai kannattavuutta kasvaneessa kävijämäärässä vaan euroissa.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoa.

Lisää luettavaa