Tuomme yrityksesi Googlen ensimmäiselle sivulle tai et maksa mitään.

Ota yhteyttä

Hakukoneoptimointi tulostakuulla

Kotisivujen hakukoneoptimointi tuo yrityksesi esille oikealla hetkellä

Tiimillämme Kuasilla on lähes 10 vuoden kokemus hakukoneoptimoinnista, jonka ansiosta pystymme myöntämään hakukoneoptimoinnille tulostakuun, eli lupaamme saavamme kotisivunne Googlen ensimmäiselle hakutulossivulle tai et maksa mitään.

Hakukoneoptimointi, eli Search Engine Optimization (SEO) tarkoittaa yleisesti kaikkia toimenpiteitä, joiden tavoitteena on parantaa kotisivujen tai verkkokaupan näkyvyyttä hakukoneiden, kuten Googlen orgaanisissa hakutuloksissa.

Ota yhteyttä

6 syytä panostaa hakukoneoptimointiin

Orgaaninen näkyvyys on taloudellista
- Toisin kuin hakukonemainonnan, Display-mainonnan tai sosiaalisen median mainonnan kohdalla et maksa näkyvyydestä tai klikkauksista mitään. Näkyvyys Googlen orgaanisissa hakutuloksissa ei maksa yrityksellesi mitään!
Tulokset ovat kestäviä
 - Hakukoneoptimointi on pitkäkestoinen projekti ja usein tulosten näkymisessä kestää viikkoja ja parhaat mahdolliset tulokset saavutetaan mahdollisesti vasta kuukausien jälkeen. Sama pätee kuitenkin myös toiseen suuntaan. Kun optimointia tehdään säännöllisesti eivät saavutetut tulokset myöskään häviä nopeasti.
Orgaaniset tulokset saavat leijonanosan liikenteestä
 - Vaikka hakukonemainonnalla saakin paljon klikkejä ja liikennettä sivustolle nopeasti saavat orgaaniset hakutulokset kuitenkin edelleen jopa yli 80 % kaikesta liikenteestä Googlesta.
Orgaanisiin tuloksiin luotetaan
 - Orgaanisissa hakutuloksissa näkyviä yrityksiä pidetään luotettavampa ja uskottavampana kuin hakutulosten yhteydessä mainostavia yrityksiä.
Näy oikealla hetkellä
 - Hakukoneoptimoinnin avulla tavoitat potentiaaliset asiakkaat juuri oikealla hetkellä. Osa etsii yleisesti vastauksia haasteeseensa, osa kartoittaa hintoja ja osa etsii oikeaa palveluntuottajaa - hakukoneoptimointi tuo yritykesi esille joka vaiheessa.
Tulokset ovat mitattavissa
 - Hakukoneoptimoinnin kaikkia osa-alueita pystytään mittaroimaan. Pystymme mittaamaan kuinka paljon sivuston kävijämäärä kasvaa, millä sijoituksilla yrityksenne näkyy Googlessa eri hakulausekkeilla tai mitkä hakulausekkeet tuovat eniten maksavia asiakkaita.
Kaipaatko lisää vakuuttelua?
 - Ota meihin yhteyttä niin kerromme miten juuri sinun yrityksesi voi hyötyä hakukoneoptimoinnista.

Usein kysyttyä hakukoneoptimoinnista

Hakukoneoptimointi on laaja aihe ja herättää paljon kysymyksiä. Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä chatissa tai mailitse osoitteeseen hello@kuasi.fi mikäli et löydä vastausta kysymykseesi.

Kuinka paljon hakukoneoptimointi maksaa?
Hakukoneoptimoinnin hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti riippuen esimerkiksi hakukoneoptimoinnin laajuuden sekä vaativuuden mukaan. Projektina tai kiinteällä hinnalla tehtävä hakukoneoptimoinnista laskutamme 100 € / tunti. Usein hakukoneoptimointiin varataan 5-15 tuntia kuukaudessa riippuen sivuston laajuudesta. Mikäli valitsette tulospohjaisen hakukoneoptimoinnin laskutamme vain, kun sivustonne todistettavasti näkyy Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla sovituilla hakusanoilla tai lausekkeilla.
Miten mittaamme hakukoneoptimoinnin tuloksia?
Hakukoneoptimoinnin tuloksia mitataan Googlen omilla työkaluilla. Tulospohjaisen hakukoneoptimoinnin laskutusperuste siis täyttyy vasta, kun Googlen omien työkalujen mukaan sivusto on näkynyt Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla sovituilla hakusanoilla tai lausekkeilla.
Mitä tulospohjainen hakukoneoptimointi edellyttää?
Emme lähde tekemään hakukoneoptimointia mikäli emme ole varmoja, että pystymme nostamaan sivustonne Googlen ensimmäiselle sivulle. Lähtökohdista riippuen saatamme edellyttää, että kotisivunne siirretään hakukoneoptimoinnin kannalta suotuisammalle alustalle ennen varsinaisen hakukoneoptimoinnin aloitusta.
Kuinka uskallamme antaa hakukoneoptimoinnille tulostakuun?
Lähtökohtaisesti kukaan ei voi olla 100 % varma, että Google suostuu nostamaan sivuston hakutuloksissaan ensimmäiselle sivulle koska tähän vaikuttaa myös sivustosta itsestään riippumattomat asiat. Tämän vuoksi tulostakuun lupaaminen hakukoneoptimoinnille on myös meille riski. Tiimillämme on kuitenkin lähes kymmenen vuoden kokemus hakukoneoptimoinnista, joka antaa meille riittävän luottamuksen omaan osaamiseemme luvataksemme takuun onnistumiselle.
Entä jos hakukoneoptimointi ei onnistu?
Jos tulospohjainen hakukoneoptimointi ei kaikesta huolimatta onnistu emme laskuta hakukoneoptimoinnista mitään. Melko riskitöntä!