Kotisivut uudelle yritykselle. Mitä ottaa huomioon?

Kotisivut ovat uuden yrityksen tärkein ja tehokkain kanava hankkia asiakkaita ja käynnistää toiminta. Lue artikkelimme ja katso ilmaiset vinkit aiheesta!

Kasimir Kuusela

CEO & Founder

Koska luet tätä olet todennäköisesti perustamassa tai hiljattain perustanut yrityksen ja nyt haluat kotisivut uudelle yrityksellesi. Käyn tässä kirjoituksessa läpi mitä sinun kannattaa ottaa huomioon ideoidessasi sivujen sisältöä ja ulkoasua ja toivon, että saat kirjoituksesta konkreettista apua yrityksesi alkutaipaleelle.

Onnistuneen kotisivuprojektin vaiheet

Käydään ensin lyhyesti läpi miten kotisivuprojekti etenee.

Tarvekartoitus ja tutustuminen

Koska kotisivujen ensisijainen tavoite on aina tukea yrityksenne markkinointia ja myyntiä on erittäin tärkeää, että kotisivujen tekijä tuntee yrityksen, palvelut ja tuotteet sekä yrityksen kohderyhmän. Lisäksi on tärkeää määrittää mikä on tavoiteltava toiminta, johon sivustolle saapuva vierailija pyritään ohjaamaan. Yhteydenottotapoja on tietysti hyvä olla useampia, jotta palvellaan kattavasti mahdollisimman suurta osaa sivuston vierailijoista, mutta kaikki yhteydenottotavat tulee sovittaa osaksi yrityksenne asiakashankintaprosessia toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sisällöntuotanto

Kun kaikilla projektin osapuolilla on selkeänä mielessä mitä sisältöä sivustolle tulee aloitetaan sisällöntuotanto tehdyn sisältösuunnitelman pohjalta. Kirjoitetaan tekstit ja etsitään tai tuotetaan valokuvat. Budjetista riippuen voitte tuottaa kaiken sisällön itse tai antaa meidän vastata myös sisällöntuotannosta.

Kotisivujen ulkoasun suunnittelu

Hyvin määritellyssä projektissa voidaan usein ulkoasun suunnittelu aloittaa ainakin osittain sisällöntuotannon kanssa samaan aikaan, mutta usein kotisivujen ulkoasun suunnittelu hoidetaan suurimmalta osalta, kun tiedetään minkä verran millekin sivulle tulee tekstiä, kuvia ja muuta sisältöä.

Kotisivujen tekninen toteutus

Kun materiaali on kasassa ja ulkoasun suunnittelu valmista laitetaan palaset kasaan ja aloitetaan itse sivuston tuotanto. Toteutamme kotisivut , jotta pystyt helposti päivittämään sivustoa itse helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän kautta. Autamme myös verkkotunnuksen varauksessa sekä muiden mahdollisesti tarvittavien palveluiden valinnassa ja hankinnassa.

Kotisivujen ylläpito

Kun kotisivut toteutetuaan Webflowlla saat yhdellä kuukausimaksulla kaikki tarvittavat palvelut verkkosivuston ylläpitoon. Webflow on Amazon AWS pilvipalvelimille toimiva selainpohjainen palvelu visuaalisesti näyttävien, mutta kuitenkin huippunopeiden sivustojen kehitykseen ja ylläpitoon.

Paljonko kotisivut maksavat?

On ymmärrettävää, että uudella yrityksellä ei ole valtavaa budjettia markkinointiin tai kotisivujen pystytykseen ja sinua varmasti kiinnostaa paljonko kotisivut maksavat. Tutustu hinnastoomme tästä tai lähetä viesti osoitteeseen hello@kuasi.fi ja kysy lisää.

Lisää luettavaa