Yrityksellenne sopiva kotisivujen hinta

  • Kotisivujen hinta on varmasti yksi merkittävimmistä sopivan kotisivukumppanin valintaan vaikuttavista tekijöistä.
  • Kotisivujen toteutusta suunnittellessa on syytä kuitenkin pitää mielessä, että kotisivujen hinta on aina investointi yritystoimintasi kehitykseen eikä vain kulu kirjanpitoon.
  • Oikeanlainen suunnittelu ja selkeät tavoitteet kotisivuprojektille jo budjetointivaiheessa varmistavat, että kotisivut maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti.
  • Ymmärrämme, että kotisivujen rooli yritystoiminnassa on vahvasti riippuvainen toimialasta ja yrityksen koosta.
  • Hinnoittelemme projektimme aina tapauskohtaisesti ja pyrimme löytämään sopivan ratkaisun, jolla pystytään tuottamaan yrityksellenne lisäarvoa teille sopivalla budjetilla.

Miten kotisivujen hinta muodostuu?

Mitä tehdään?

Vahvuutemme on kotisivujen tekninen toteutus Webflowlla sekä edistyksellisten ratkaisujen ja ominaisuuksien tuottaminen sivustolle. Tarvittaessa saatte kauttamme kuitenkin myös ulkoasun suunnittelun, sisällöntuotannon sekä muut projektiin tarvittavat palvelut.

Sivuston laajuus

Kuinka monta sivua tarvitaan? Tuleeko sivustolle staattisten sivujen lisäksi sisällönhallintajärjestelmän, eli Webflow CMS:n kautta hallittavia sisältöjä kuten artikkeleita, palveluita tai vaikka tiimiläisten yhteystietoja?

Projektin edistyksellisuus

Lupauksemme on, että pystymme tuottamaan Webflowlla mitä ikinä tarvitsette. Ymmärrämme kuitenkin, että joissakin tapauksissa yksinkertainen sivusto saattaa riittää. Sivuston monimutkaisuus tai tarvittavien räätälöityjen ominaisuuksien tarve vaikuttaa sivuston hintaan.

Jatkokehityksen tarve

Myös ylläpidon ja jatkokehityksen tarve on hyvin yksilöllistä. Meillä on asiakkaita, joiden sivuihin ei ole toimestamme muutoksia tehty lähes kahteen vuoteen kun taas osalle tehdään kuukausittain useiden työpäivien edestä jatkokehitystyötä.

Näin kotisivujen toteutus tapahtuu

Ulkoasun suunnittelu

Ulkoasu on yksi merkittävimmistä tekijöistä, kun luot ensivaikutelmaa uuteen potentiaaliseen asiakkaaseen. Ulkoasun suunnittelussa tulee ottaa huomioon myös kohderyhmä sekä millainen viesti halutaan yrityksestänne välittää.

Kotisivujen sisältö

Sisältö on kuningas - myös kotisivuilla. Laadukkaat tekstit, kuvat, videot, illustraatiot ja animaatiot varmistavat laadukkaan lopputuloksen. Voitte tuottaa sisällöt itse tai antaa meidän huolehtia myös sisällöntuotannosta.

Kotisivujen toteutus

Kotisivujen toteutus on projektissa se vaihe, josta ei todellakaan kannata tinkiä. Vaikka teillä olisi maailman näyttävin design ja parhaat aineistot menevät ne hukkaan jos kotisivut toteutetaan huonosti tai väärälle alustalle.

SEO

Hakukoneoptimointi sisältyy aina meille kotisivujen toteutukseen. On kuitenkin tyypillistä, että sivuston käyttöönoton jälkeen halutaan näkyvyyttä parantaa jo saavutetusta, jolloin voidaan katsoa laajempaa hakukoneoptimointia sivustolle.

Ylläpito & jatkokehitys

Käyttämämme työkalut ja toimintamallimme tekevät kotisivujen ylläpidosta vaivatonta. Pystytte päivittämään sivujen sisältöä helposti itse ja ketterän ylläpitopalvelumme ansiosta kotisivujen jatkokehitys on tehokasta.

Laske kotisivujen hinta alle minuutissa

Skippaa suoraan asiaan ja katso kotisivujen hinta uudella tarjouslaskurillamme. Saat tarjouksen alle minuutissa!

Aloita projekti
Viemme yrityksenne kotisivut uudelle tasolle avulla
Wayment
Design
Development
Web Application
CMS
Migration
Diarium
Design
Development
CMS
CRM integraatio
Migration
Kaffet
Design
Development
CMS
Custom Development
SEO
Sponsorointi & Tapahtumat ry
Design
Development
Migration
CMS
Web Application
Ehostava Oy
Design
Development
Migration
SEO
CMS
Nordhealth Connect
Design
Development
Custom Development
Migration
CMS