Kotisivujen hinta

Laske Kotisivujen hinta laskurilla

Meillä kotisivujen hinta pohjautuu aina tarpeeseesi. Sinä päätät investointisi, me varmistamme että saat investoinnille positiivisen tuoton.

Laske kotisivujen hinta

Sivuston laajuus

Kuinka monta yksilöllistä sivupohjaa sivustoa varten tarvitaan? Samaa sivupohjaa voidaan käyttää useaan kertaan esimerkiksi blogi-kirjoitusten tai palvelusivujen kohdalla, jolloin tämä lasketaan kuitenkin vain yhdeksi sivuksi.

Ulkoasun suunnittelu

Voimme toteuttaa sivuston toimittamanne suunnitelman pohjalta, suunnitella sivuston täysin nollista - tai mitä tahansa tältä väliltä.

Interaktiivisuus & Efektit

Koukutamme sivuston käyttäjän visuaalisilla interaktioilla ja efekteillä. Ymmärrämme, että räväkät efektit eivät joka sivulle sovi joten päätös näiden lisäyksestä on teidän.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla tuomme sivustonne esille, kun palveluitanne etsitään Googlesta.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yhteenveto
  • Sivusto koostuu

    -

    yksilöllisestä sivumallista.

  • N/A

  • N/A

  • N/A

Laske hinta nyt

Usein kysyttyä

Voinko tilata pelkän kehityksen ja hoitaa suunnittelun itse?

Totta kai! Tutustu hinnastoon sivustollamme ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Tarvitseeko yritys nettisivut?

Nettisivut ovat yrityksen tärkein yksittäinen kanava asiakashankintaan ja kaiken markkinoinnin kulmakivi. Menestyvälle yritykselle laadukkaat nettisivut ovat elinehto. Nettisivut mahdollistavat yrityksen esittelyn ja palveluiden, henkilöstön ja muiden tärkeiden asioiden esille tuonnin tavalla mihin mikään muu kanava ei pysty.

Pystynkö siirtämään sisällöt WordPressistä Webflow:hun?

Kyllä! Pystyt viemään haluamasi sisällöt, kuten blogi-artikkelit WordPressistä CSV tiedostoon, jonka taas pystyt ajamaan sisään Webflow CMS:ään. Tarvittaessa hoidamme siirron puolestasi.

Pystynkö päivittämään sivustoa itse?

Kyllä! Webflow:n helppokäyttöisten sisällönhallintatyökalujen avulla päivität sivustoa ja lisäät sivustolle uusia sisältöjä silloin, kun haluat.

Paljonko verkkosivujen toteutus maksaa?

Verkkosivujen kokonaishintaan vaikuttaa moni asia ja lopullinen hinta määräytyy täysin projektin laajuuden mukaan. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tai tutustu hinnastoon sivustollamme.

Miksi kotisivut yritykselle?

Kuinka kauan verkkosivujen toteutus kestää?

Kesto riippuu täysin projektin laajuudesta. Suurin osa verkkosivustoista kuitenkin valmistuu aloituksesta 2-4 viikon kuluessa.

Mistä kotisivujen hinta muodostuu?

Kotisivujen hinta mudostuu karkeasti jaettuna kahdesta osa-alueesta: suunnittelusta ja toteutuksesta. Kotisivujen suunnitteluun sisältyy yleensä brändin tai visuaalisen ilmeen suunnittelu, kotisivujen sivumallien ja sivuston rakenteen suunnittelu, sisältöstrategian laatiminen, interaktioiden alustava suunnittelu. Kotisivujen toteutukseen sisältyy sivuston tuotannon lisäksi esimerkiksi hakukoneoptimointi, interaktioiden toteutus, analytiikan asennus, sisällönhallintajärjestelmän määrittely.

Tilaa vinkit kotisivujen ja markkinoinnin kehitykseen

Ei spämmiä, ei tyrkytystä. Peruuta milloin tahansa jos et pidä sisällöstä, jota lähetämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Valmis
Oops! Something went wrong while submitting the form.