Laske kotisivujen hinta alle minuutissa

Skippaa suoraan asiaan ja katso kotisivujen hinta heti syöttämällä projektisi tiedot palveluumme. Rekisteröitymistä ei tarvita.

Asiakkaitamme

Mistä kotisivujen hinta koostuu?

1
Ulkoasun suunnittelu

Ulkoasu on yksi merkittävimmistä tekijöistä, kun luot ensivaikutelmaa uuteen potentiaaliseen asiakkaaseen. Ulkoasun suunnittelussa tulee ottaa huomioon myös kohderyhmä sekä millainen viesti halutaan yrityksestänne välittää.

2
Sisällöntuotanto

Sisältö on kuningas - myös kotisivuilla. Laadukkaat tekstit, kuvat, videot, illustraatiot ja animaatiot varmistavat laadukkaan lopputuloksen. Voitte tuottaa sisällöt itse tai antaa meidän huolehtia myös sisällöntuotannosta.

3
Kotisivujen toteutus

Kotisivujen toteutus on projektissa se vaihe, josta ei todellakaan kannata tinkiä. Vaikka teillä olisi maailman näyttävin design ja parhaat aineistot menevät ne hukkaan jos kotisivut toteutetaan huonosti tai väärälle alustalle.

4
Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi sisältyy aina meille kotisivujen toteutukseen. On kuitenkin tyypillistä, että sivuston käyttöönoton jälkeen halutaan näkyvyyttä parantaa jo saavutetusta, jolloin voidaan katsoa laajempaa hakukoneoptimointia sivustolle.

5
Ylläpito & jatkokehitys

Käyttämämme työkalut ja toimintamallimme tekevät kotisivujen ylläpidosta vaivatonta. Pystytte päivittämään sivujen sisältöä helposti itse ja ketterän ylläpitopalvelumme ansiosta kotisivujen jatkokehitys on tehokasta.

Yrityksellenne sopiva kotisivujen hinta

Kotisivujen hinta on varmasti yksi merkittävimmistä sopivan kotisivukumppanin valintaan vaikuttavista tekijöistä. Kotisivujen toteutusta suunnittellessa on syytä kuitenkin pitää mielessä, että kotisivujen hinta on aina investointi yritystoimintasi kehitykseen eikä vain kulu kirjanpitoon. Oikeanlainen suunnittelu ja selkeät tavoitteet kotisivuprojektille jo budjetointivaiheessa varmistavat, että kotisivut maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti.

Ymmärrämme, että kotisivujen rooli yritystoiminnassa on vahvasti riippuvainen toimialasta ja yrityksen koosta. Olemme joustavia kotisivujen hinnoittelussa ja pyrimme aina löytämään sopivan ratkaisun, jolla pystytään tuottamaan yrityksellenne lisäarvoa teille sopivalla budjetilla.