Kerro meille projektistasi

Syötä projektisi tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja saat tarjouksen ~1 minuutissa tai lähetä meille viesti osoitteeseen hello@kuasi.fi

Mitä tehdään?

Voimme suunnitella sivuston ulkoasun puolestanne tai voit toimittaa suunnitelmanne meille, jolloin sivunne ovat nopeimmillaan alle 24 tunnissa toiminnassa.

Mitä tehdään?

Kotisivujen toteutus on oikea vaihtoehto jos suunnittelette ulkoasun itse tai teetätte suunnittelun toisaalla.

Kotisivujen suunnittelu & toteutus sisältää myös kotisivujen ulkoasun suunnittelun toimestamme.

Sulje

Kuinka laaja sivusto on kyseessä?

Sivuston laajuus, eli uniikkien sivujen määrä on merkittävin kokonaiskustannuksiin vaikuttava tekijä. Toistuvien sivujen kuten blogiin lisättävien artikkelien lukumäärä ei vaikuta kustannuksiin.

Mitä tehdään?

Simppeli sivusto koostuu selkeistä ja säännöllisistä rakenteista. Ei monimutkaisia efektejä, interaktioita tai animaatioita.

Normaali sivusto koostuu edelleen pääsääntöisesti säännöllisestä asettelusta, mutta lopputulos on kuitenkin selvästi Simppeliä vaihtoehtoa näyttävämpi.

Edistyksellinen sivusto koostuu uniikeista layoutiesta. Luomme sivustolle visuaalisesti näyttäviä efektejä ja interaktioita, joilla tehostamme tarinankerrontaa ja teemme sivuston käytöstä mielenkiintoisen kokemuksen.

Sulje

Sivuston ominaisuudet

Mitä seuraavista ominaisuuksista tarvitset sivustolle?

CMS sisällöt

CMS sisältöjä varten luomme sivuston sisällönhallintajärjestelmään kutakin sisältötyyppiä varten räätälöidyn hallinnan, jolla luot helposti sivustolle esimerkiksi uusia artikkeleita, palveluita ja muita sisältöjä ja yhdistämme sisällöt niitä varten luotuun sivumalliin.

Huom! Kaikki sisällöt eivät välttämättä tarvitse omaa sivuansa. Tälläisiä saattavat olla esimerkiksi "usein kysytyt kysymykset" ja "tiimijäsenet".

Sulje

Tarjouksen sisältö

  • Webflow verkkosivut valitsemillasi ominaisuuksilla
  • Käyttöönottokoulutus
  • Hakukoneoptimointi
  • Google Analytics asennus
  • Meta Pixel asennus
  • Google Tag Manager asennus
Hinta-arvio

0

Laskutamme 50 % kauppasummasta, kun tarjous on hyväksytty ja loput kun työ on valmis. Pidätämme oikeuden muutoksiin kunnes olemme tutustuneet projektiinne tarkemmin.
Toimitusaika

0

Toimitusaika alkaa, kun olemme vastaanottaneet kaikki kotisivujen toteutukseen tarvittavat aineistot. Laadimme pyynnön tarvittavista aineistoista alkukartoituksen pohjalta.
Jatka varaamalla etätapaaminen kanssamme niin tutustutaan tarkemmin projektiinne!
Oops! Something went wrong while submitting the form.