Räätälöidyt kotisivut rakennusliikkeelle

Näyttävät Webflow kotisivut rakennusliikkeelle

Lue miten toteutimme ketterät ja näyttävät kotisivut maalausliike Ehostavalle.
Aloita projekti klikkaamalla tästä
Saat tarjouksen ~1 minuutissa
No items found.

Lähtötilanne - Hitaat ja vaikeakäyttöiset WordPress kotisivut

Yrityksellä oli aiemmin WordPress pohjaiset kotisivut, jotka asiakas oli todennut hitaiksi sekä hankalaksi päivittää. Ehostava ei myöskään löytynyt Googlesta aiemmilla sivuilla erityisen hyvin.

Ratkaisumme - Nopeat ja ketterät Webflow kotisivut

Jo ensimmäisistä keskusteluista lähtien oli selvää, että yrityksen osaamisen ja palvelun laadun korostamiseksi tulisi referenssejä ja asiakaspalautteita tuoda aiempaa paremmin esille. Lisäksi oli erittäin tärkeää, että uudet sivut latautuisivat aiempaa nopeammin.

Helposti päivitettävät kotisivut

Halusimme tehdä sisältöjen hallinnasta asiakkaalle mahdollisimman helppoa, jotta he saisivat kotisivuistaan täyden hyödyn irti ja pystyisivät hyödyntämään kotisivuja tehokkkaasti markkinoinnin työkaluna.

Räätälöimme sisällönhallintajärjestelmän asiakkaan tarpeisiin ja loimme helppokäyttöisen alustan, jolla pystytään ketterästi päivittämään palveluita, referenssejä ja asiakkaiden antamia kommentteja sivustolla.

Nopeat kotisivut

Aiemmat WordPress kotisivut latautuivat 3.5 sekunnissa. Uudet Webflow pohjaiset kotisivut latautuvat 0,6 sekunnissa! Nopea latausaika edesauttaa sivuston orgaanista hakukonenäkyvyyttä ja parantaa huomattavasti sivuston vierailijan käyttäjäkokemusta.

Kotisivujen valokuvat

Kotisivut ovat merkittävä osa visuaalista ilmettä. Laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen saavuttamiseksi organisoimme valokuvauspäivän, jossa tuotettiin sisältösuunnitelman mukaiset valokuvamateriaalit kotisivuja varten.

Projektin ajankohta

9-10/22

No items found.

Mitä me teimme?

Verkkosivujen suunnittelu
Verkkosivujen toteutus
Sisällön migraatio WordPressistä
SEO
CMS Integrointi

Käyttämämme työkalut

Figma
Webflow
No items found.