Fria-klinikka

Fria-klinikka on kokeneiden päihdehoidon ammattilaisten omistama yksityinen toimija.
Työskentely Kuasin asiantuntijan kanssa oli hyvin joustavaa ja tehokasta. Toiveemme uusien nettisivujen suhteen kuunneltiin tarkasti. Aluksi tehtiin kartoitus, joiden perusteella myös omat tavoitteet jäsentyivät selkeämmiksi. Jo tässä vaiheessa esitettiin vaihtoehtoja, miten asiaa voidaan toteuttaa. Matkan varrella eteen tulleisiin kysymyksiin löytyi nopeasti ratkaisu. Kuasin asiantuntija ehdotti myös itse ideoita ja vaihtoehtoja, mutta ennen kaikkea omia toiveitamme kuunnelteltiin ja niihin ehdotettiin nykyaikaisia ja toimivia ratkaisuja. Nettisivujen päivittämisen kaltaisissa projekteissa viestintä ja yhteistyön henki on ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyö sujui suoraan ja mutkattomasti. Suosittelen Kuasin palveluita, onpa kyseessä uusien nettisivujen rakentaminen tai niiden päivittäminen tälle vuosikymmenelle.

Miska Mikkonen, Fria-klinikka Oy

Läpi sivuston on käytetty interaktioita ja animaatioita sitouttamaan käyttäjää sivuston käyttöön.
Sivuston tavoitteena on auttaa ymmärtämään ja oppimaan päihderiippuvuudesta ja alkoholismista. Yksinkertainen layout ja tyylikkäät visuaaliset interaktiot auttavat kohdistamaan huomion oleelliseen.
Toteutimme sivustolle testin, joka antaa vastauksen sekä ohjeita jatkoon käyttäjän vastauksien perusteella.

Projektin ajankohta

Käytetyt työkalut
Figma
Webflow
Airtable
Webflow Logic
Kategoriat
No items found.
No items found.

Ennen

  • WordPress pohjaiset kotisivut
  • Hidas latausaika
  • Haasteellinen ylläpito ja päivitys

  • Nopeasti latautuvat sivut
  • Helppo ja ketterä ylläpito ja päivitys
  • Uskottava ja näyttävä visuaalinen ulkoasu
  • Kattava orgaaninen hakukonenäkyvyys
No items found.
Joustavaa ja tehokasta työskentelyä. Tavoitteitamme nettisivujen suhteen kuunneltiin ja niihin esitettiin nykyaikaisia ratkaisuja. Suosittelen Kuasin palveluita, onpa kyseessä uusien nettisivujen rakentaminen tai niiden päivittäminen tälle vuosikymmenelle.
Miska Mikkonen
Toimitusjohtaja, Fria-klinikka Oy