La Strada Travels

Visuaalisesti näyttävät Webflow kotisivut italialaiselle matkatoimisto La Strada Travelsille

La Strada Travels

La Strada Travels on kunnianhimoinen Italiassa toimiva matkatoimisto. Yrityksen tavoitteena on näyttää matkailijalle aito Italia, jossa sydän yhä sykkii. La Strada Travels tutustuttaa matkailijan Italian yksinkertaisuuteen ja kauneuteen mahdollisimman luonnollisella tavalla, esteettä tai kulkematta oikoteitä.

Nämä yrityksen peruspilarit olivat tavoitteena myös yrityksen uusien kotisivujen toteutuksessa. Tavoitteena oli viestiä aitoa Italiaa jo sivuston vierailijalle ja tehdä selväksi, että kyseessä ei ole mikään tusinamatkatoimisto.

Uudet kotisivut matkatoimistolle

Kotisivujen ulkoasussa haluttiin säilyttää yrityksen aiempaa visuaalista ilmettä värien osalta. Yrityksellä oli aiempien kotisivujen kanssa haasteena laajan ja jatkuvasti päivittyvän sisällön hallinta. Yrityksen verkkosivuilla on yrityksen jatkuvasti päivittyvien tulevien matkojen lisäksi myös kymmenien kohteiden listaus paikallisista majoitusvaihtoehdoista, reseptejä, galleria matkoilla napatuista kuvista, pakettimatkavaihtoehtoja, esittelyjä mielenkiintoisista kohteista sekä blogi.

Webflow CMS tuo siis valtavaa lisäarvoa yritykselle kun kaikki nämä sisällöt saadaan tuota yhteen ja samaan hallintaan, joka on räätälöity vastaamaan yrityksen tarpeita. Eri sisältötyyppien räätälöidyt, mutta kuitenkin visuaalisen ilmeen kanssa linjassa olevat sivumallit tekevät sivuston käytöstä vierailijalle vaivatonta ja ennakoitavaa.

Webflow CMS tuo valtavaa käytännön lisäarvoa yritykselle kun kaikki sisällöt ovat hallittavissa samassa järjestelmässä.

Toteutimme sivustolle myös haku- ja suodatustoiminnon, jolla käyttäjä pystyy etsimään itselleen sopivaa majoituskohdetta mm. alueen, huoneiden määrän, kohteen ominaisuuksien sekä hinnan mukaan. Suodattimissa käytettävä data tulee dynaamisesti Webflow CMS:stä joka tekee uusien kohteiden lisäyksestä vaivatonta yritykselle.

Käyttäjä pystyy etsimään majoituskohteita mm. alueen, huonemäärän, ominaisuuksien ja hinnan perusteella.

Webflow CMS tekee myös majoituskohteiden ja matkojen hakukoneoptimoinnista automatisoitua. Yhdistämällä tietyt tietueet title-tagiin ja meta-kuvaukseen teemme jokaiselle kohteelle vaivattomasti yksilölliset ja hakukoneystävälliset hakutulokset.

Webflow CMS:stä tuleva data tekee hakukoneoptimoinnista vaivatonta.

Projektin ajankohta

5-7/2022

Käytetyt työkalut
Figma
Webflow
Kategoriat
No items found.

Ennen

 • Sivut eivät skaalautuneet oikein puhelimen näytöille
 • Sisällöt usealla eri alustalla
 • Ei yhdenmukaista visuaalista ilmettä
 • Kankea sisältöjen hallinta
 • Hidas sivusto
 • Ei hakukonenäkyvyyttä

 • Kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla näytöillä toimiva sivusto
 • Keskitetty ja räätälöity majoituskohteiden, matkapakettien, retkien, artikkelien ja muiden sisältöjen hallinta Webflow CMS:n kautta
 • Yhdenmukainen ja laadukas visuaalinen ilme
 • Nopeasti latautuvat sivut
 • Kattava orgaaninen hakukonenäkyvyys
 • Ketterät toiminnot sopivan majoituskohteen löytämiseen
No items found.
Since We decided to renew the website Kasimir Kuusela MD of Kuasi was very collaborative and eveything went smoothly as planned. When we had some minor issues there was always the will to solve the problems without delay. I definitively recommend Kuasi services for all websites projects!
Paolo Pellei
La Strada Travels