Kasimir Kuusela

Turkulainen kotisivujen tekijä

Aloita projekti
Isä, aviomies ja yrittäjä. Kotisivujen tekijä lähes kymmenen vuoden ja yli sadan projektin kokemuksella. Rakennan yrityksellesi visuaalisesti näyttävät kotisivut, jotka tukevat yrityksenne liiketoiminnallisia tavotteita ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Turkulainen verkkosivujen tekijä yli 10 vuoden kokemuksella

Luomme huippulaadukkaat kotisivut yrityksellesi yli 100 projektin kokemuksella. Yksittäisistä ländäreistä edistyksellisiin toteutuksiin.
Uudenmaan Kasarmi
Webflow Development
Lokalisointi
BidGate
Design
Webflow Development
CMS
Illustration
Migration
Maptionnaire
Design
Webflow Development
CMS
CRM integraatio
Custom Development
Benjamin
Webflow Development
Diarium
Design
Webflow Development
CMS
CRM integraatio
Migration
Finnish iGaming Events
Design
Webflow Development
CMS
Stripe Integration
Custom Development

Olen turkulainen nettisivujen tekijä ja yrittäjä

Minä olen Kasimir Kuusela, tuttavallisemmin Kassu. Isä, aviomies ja intohimoinen yrittäjä Turusta. Yli kymmenen vuoden kokemus kotisivujen luomisesta on opettanut minut ymmärtämään yritysten tarpeet ja tavoitteet. Olen omistautunut rakentamaan visuaalisesti vaikuttavia kotisivuja, jotka eivät ainoastaan kuvasta yrityksesi identiteettiä, vaan myös tukevat liiketoiminnallisia tavoitteita sekä houkuttelevat uusia asiakkaita.

"Turkulainen kotisivujen tekijä" - näillä sanoilla haluan sinut löytävän minut verkosta. Olen kuitenkin tehnyt verkkosivuja Suomen lisäksi muihin pohjoismaihin sekä Yhdysvaltoihin. Yhteistyössä kanssani saat kotisivut, jotka eivät ainoastaan ole teknisesti huippuluokkaa, vaan myös visuaalisesti houkuttelevia. Jokainen projekti on minulle ja tiimillemme mahdollisuus luoda jotain ainutlaatuista ja vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiisi.

Yrityksesi menestyksen edistäminen verkkosivuja hyödyntäen on minulle sydämenasia. Olen tehnyt yli sata projektia, ja jokainen niistä on ollut tilaisuus oppia ja kehittyä. Panostan aina siihen, että ymmärrän yrityksesi toimintaympäristön, asiakaskunnan ja kilpailutilanteen, jotta voimme yhdessä luoda juuri sinun tarpeisiisi sopivat kotisivut. Jokainen yksityiskohta merkitsee, ja tavoitteeni on tuoda esiin juuri se, mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen.

Yhteistyössä kanssani saat räätälöidyt kotisivut, jotka eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan myös toimivat saumattomasti ja tehokkaasti. Hakukoneoptimointi on keskeinen osa palveluitani, ja tavoitteenani on varmistaa, että yrityksesi löydetään helposti verkossa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voimme yhdessä luoda verkkosivut, jotka tekevät vaikutuksen ja tukevat liiketoimintasi kasvua.

Valitse luotettava kotisivujen tekijä

1.

Yrityksenne tavoitteita tukevat ratkaisut

Autamme yritystänne valjastamaan kotisivujen täyden hyödyn liiketoimintanne tueksi.

2.

Luotettava kumppani projektiinne

Kanssamme aikataulut pitävät. Projektisi ei jää kesken. Olemme tavoitettavissa ja käytettävissänne myös julkaisun jälkeen.

3.

Kotisivut 10 vuoden kokemuksella

Ymmärrämme kotisivujen roolin nykyaikaisessa liiketoiminnassa. Olemme nähneet kotisivujen muuttuvan "nice-to-have" työkalusta kriittiseksi osaksi jokaisen menestyvän yrityksen strategiaa.